Ons bedrijf is in 1965 opgericht door Gerard en Bennie Oude Lashof onder de naam V.O.F. Oude Lashof. In het begin bestonden onze activiteiten voornamelijk uit landbouwwerkzaamheden bij de agrarische bedrijven in de omgeving. Het was hard werken in de beginjaren, en er werd nog volop gespoten met verdelgingsmiddelen, de trekkers hadden nog geen cabine en ook op de maaidorser zat je mooi in de open lucht.

Na het overlijden van Gerard Oude Lashof werd het bedrijf in 1986 voortgezet door Ren√© Oude Lashof en Betsie Oude Lashof-Hartman. De werkzaamheden bereidden zich uit, zowel het agrarische loonwerk als het grondverzetwerk.

Door onze overname in 1991 van loonbedrijf Engelbertink groeide ons bedrijf gestaag door. Met de aanschaf van grotere, snellere machines en met de uitbreiding van het personeelsbestand kunnen wij sneller werken en tegelijkertijd meer klanten in korte tijd van dienst zijn.

Onze werkzaamheden bevonden zich al reeds in de landbouw,maar door de uitbreiding zijn wij ons ook steeds meer gaan richten op de uitvoering van werkzaamheden voor bedrijven die zich bezighouden met landschapsbeheer, weg- en waterbouw, woningbouw en bestratingen.

Eind maart 2000 hebben we ons bedrijf uitgebreid met een 2e vestiging met extra materieel en 4 personeelsleden door de overname van de Co√∂peratieve Werktuigenvereniging Deurningen.

    • In 2002 zijn alle loonwerkzaamheden van Paus Agroservice in Weerselo overgenomen met 4 man personeel.
    Mede door de aanleg van de rondweg om Rossum en met onze 2e lokatie aan de Deurningerstraat te Deurningen hebben deze overnames er toe geleid dat wij onze machines beter en sneller kunnen inzetten om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn in de hele regio.
    Op de fotopagina staat een link naar oude foto’s uit de beginjaren van ons bedrijf. hieronder de foto’s van onze vestigingen.

Vestiging Rossum

Vestiging Deurningen